cropped-oog (1).jpg

Paarden als partner

Coachingsessie met paarden en/of ezels en muildier als partner

  • Antwoorden vinden

  • Ontdek iets nieuws over je zelf. Ontvang een antwoord op de vraag die jou bezighoudt.

  • Loopt alles even niet zo lekker?

  • Lig je 's nachts wakker omdat je teveel piekert?

  • Wil je iets veranderen maar weet je niet wat?

Laat onze dieren doen waar ze goed in zijn: Volg je hart en intuïtie, word blij en energiek en voel de positieve stroom die hieruit voortvloeit.

Paarden zijn zeer sensitief, ezels zetten hun zachte kracht in. De dieren horen en zien alles, of beter gezegd, ze voelen alles. Met hun zintuigen tasten zij af wat jouw oprechte en werkelijke intenties zijn; waaróm jij contact met ze zoekt. Ben je eerlijk of doe jij je anders voor dan je bent? Het is een heel directe wijze van coachen, wij vertalen wat de dieren jou laten zien. Je zult verrast zijn over alles wat je gaat ontdekken. Je krijgt reacties op gevoelsniveau die echt, puur en waardevol zijn. Of op ziel-niveau als je daarin gelooft.

Hoe verloopt een sessie met dieren?

Allereerst bespreken we aan de tafel onder de kurk-eik jouw zogenaamde leervraag, het thema waarmee we aan de slag gaan. Daarna is er een observatie oefening en vervolgens maak je in onze paddock contact met onze dieren. Daarmee is de sessie begonnen. Als coaches geven wij een ondertiteling of vertalen wij als het ware het gedrag van de dieren dat we waarnemen van de dieren. De originele feedback van de dieren levert vrijwel direct inzicht of herkenning op en brengt beweging in een situatie die vastzit. Deze speelse manier van werken geeft lange tijd een krachtige herinnering en is daardoor waardevol in een veranderingsproces. In een korte nabespreking toetsen we of je in balans bent met wat je hebt beleefd. En enkele dagen later kun je een verslag en de foto’s tegemoetzien.

Locatie: Terrein van Donkeymotion Portugal

 

 

Wat brengt een sessie met paarden bij Paardners je?

Je ontdekt op een natuurlijke manier jouw sterke en zwakke punten in jouw non-verbale communicatie. Je leert hoe belangrijk het is met welke intentie jij anderen benaderd en je ervaart hoe subtiel dit werkt. Je kunt nieuwe inzichten en ontdekkingen oefenen in een veilige setting. Je neemt een bijzondere ervaring mee.

mooi Paardners

Trio.jpg

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit Paardenmiddel, neem dan contact op met:

Paardners

Nell Brouwer

telefoonnummer in Nederland: +31- 06 17878794

Telefoonnummer in Portugal +351- 962482878