Algarve Paardners

Feel good vakanties

6-daagse Feel Good vakantie: persoonlijke ontwikkeling terwijl je vakantie viert

 

Even ver weg van alles en iedereen

Je hoofd leeg maken

Je wil aandacht voor jezelf

Je wil dat alles in deze vakantie gemakkelijk en verzorgd is.

De Feel Good vakanties zijn standaard 6 dagen, een langer verblijf is echter ook mogelijk! Vul het contactformulier in voor meer informatie.

 
 
mooi.jpg

Paardenmiddel

Als je kiest voor dit Paardenmiddel kies je voor rust in je hoofd en lijf. Lekker in de natuur zijn, licht en warmte om je heen. Veel dieren in je omgeving, honden, paarden, muildier en veel ezels. Je bent op zoek naar iets anders, liefst kleinschalig, zeg maar beetje kneuterig, iets persoonlijks, waar je wordt gezien en gehoord, waar jij er toe doet. Je wil geen adviezen aanhoren in een spreekkamertje. Je zoekt iets anders, je bent nieuwsgierig en zoekt een uitdaging, beetje out of the box. Je wil je bezinnen, soort van retraite. Het mag ook wel een beetje vakantiesfeer hebben en gezellig zijn.


Coachen met paarden ( of ezels/ muildier)

De paarden zijn zeer sensitief en voelen jouw stemming van dat moment feilloos aan. Zij gaan je helpen een antwoord te vinden op de vraag die je hebt. Daar kun je van op aan. Je zult verrassende nieuwe dingen ontdekken over jezelf. Voor de vakantiesfeer maak je een keuze uit het aanbod mooie wandelingen met Inge als privé gids, paardrijden, een koetsentocht met Nell maken, of bezoek de mooie plekjes van de Algarve per auto. Wij gaan graag met je mee op deze ontdekkingstocht.

bloesem.jpg

dolfijnen.jpg

Er op uit!

Strand, uit eten gaan, een dolfijnen-boottocht of een fijne massage zijn ook mogelijkheden.

Dit alles maakt dat je even los bent van je “eigen” leven thuis. Je kunt even afstand nemen en beschouwend kijken naar jezelf en het leven waarvan jij deel uit maakt. Hoe je er in staat en hoe je verder wilt. De stilte, de dieren en natuurlijk wij van Paardners ondersteunen jou graag in dit proces. Als je na 6 dagen weer vertrekt heb je meer overzicht over je leven en weet je welke richting je op wil. Heb je langer een steuntje in de rug nodig dan kunnen we je dat ook bieden als je al thuis bent. Deze ‘nazorg’ is een optie.

 

 

Hoe kan zo’n 6 daagse Feel Good vakantie eruit zien:

Aankomst Faro: wij halen je op en rijden naar het landgoed van DonkEyMOTION. Daar kom je in een comfortabel appartement. De dag van aankomst is er een welkomstlunch of -diner. We maken een globale planning om het coachen en de vakantiesfeer in de juiste balans te krijgen. De coachingsessie met de dieren is de rode draad gedurende jouw verblijf. Naast het coachen zijn er nog twee activiteiten inbegrepen, wandelen met Inge als gids door de prachtige natuur, paardrijden of een mentocht met Nell, sightseeing met de 4 x 4 pick-up met Nell of Inge. Zo maak je kennis met de prachtigste plekjes van de Algarve. Naar het strand of lekker eten in het dorp Barão São João op 3 km of in Lagos 10 km afstand. Wij brengen je er graag even heen of vergezellen je. Er is heel veel mogelijk. Op dag 6 brengen we je weer naar de luchthaven in Faro.

Dit alles voor een prijs vanaf € 595,=

p.s. je kunt ook zelf een auto huren, dan brengen wij 100,- in mindering op de totaalsom.

Vluchtadvies: Ryanair of Transavia naar Faro.

Gemakkelijk vluchten zoeken en vergelijken: googleflights

Voor meer informatie over vakantie in Portugal bezoek: bijzonder Portugal