Algarve Paardners

Feel Good vakanties

6-daagse Feel Good vakantie: persoonlijke ontwikkeling wanneer je vakantie viert

 

Even ver van alles en iedereen

Je hoofd leeg maken

Aandacht voor jezelf

Je wil dat alles in deze vakantie gemakkelijk en verzorgd is.

De Feel Good vakantie is standaard 6 dagen, langer verblijf is echter ook mogelijk! Vul het contactformulier in voor meer informatie.

 
 
mooi.jpg

Paardenmiddel

Als je kiest voor dit  paardenmiddel kies je voor rust in je hoofd en lijf. Lekker in de natuur zijn, licht en warmte om je heen. Veel dieren in je omgeving, honden, paarden, een muildier en veel ezels. Je bent op zoek naar iets anders, liefst kleinschalig, zeg maar beetje kneuterig, meer persoonlijks, waar je wordt gezien en gehoord, waar jij er toe doet. Je wil geen raad aanhoren in een spreekkamertje. Je zoekt iets anders, je bent nieuwsgierig en zoekt een uitdaging, beetje 'out of the box'. Je wilt je bezinnen, een soort van retraite ondergaan. Maar het mag ook een beetje vakantiesfeer hebben en gezellig zijn.


Coachen met paarden (of ezels / muildier)

De paarden zijn zeer sensitief en voelen jouw reactie van dat moment feilloos aan. Zij gaan je helpen antwoord te vinden op je vraag. Daar kun je van op aan. Je zult verrassende nieuwe dingen ontdekken over jezelf. Voor de vakantie sfeer maak je een keuze uit het gevarieerde aanbod van mooie wandelingen met Inge als privégids, paardrijden, een koetsentocht met Nell maken, of per auto een bezoek brengen aan de mooie plekjes van de Algarve.

Wij gaan graag met je mee op ontdekkingstocht.

bloesem.jpg

dolfijnen.jpg

Er op uit!

Strand, uit eten gaan, een dolfijnen-boottocht en ook een fijne massage behoren tot de mogelijkheden.

Dit alles maakt dat je weg bent van je "eigen" leven thuis, dat je jezelf de ruimte geeft om te weten waar je staat in het leven en hoe je verder wilt. De stilte, de dieren en het natuurlijk wij, de mensen van Paardners, begeleiden jou graag in dit proces. Als je na zes dagen weer vertrekt, heb je meer inzicht in je leven en weet je welke richting je op wilt. Als je een steuntje in de rug nodig hebt, dan spreken we af, contact houden als je thuis bent. Deze 'nazorg' is een optie.

 

 

Hoe kan zo'n zes daagse Feel Good vakantie er uitzien:

Aankomst vliegveld Faro: wij halen je op en rijden naar het landgoed van DonkEyMOTION. Daar verblijf je in een comfortabel appartement of in een prachtig Boshuis. De dag van aankomst is er een welkomstlunch of -diner. We maken een globale planning om een juiste balans te vinden tussen het coachen en de vakantiesfeer. De coachsessie met de dieren is de rode draad tijdens het hele verblijf. Naast het coachen zijn er twee activiteiten inbegrepen waarbij je kunt kiezen uit wandelen met Inge, een mentocht of paardrijden met Nell of sightseeing met de 4 x 4 pick-up. Ontmoet Nell en Inge en zij laten je de prachtigste plekjes van de Algarve zien. Naar de woeste Westkust of lekker eten in het dorp Barão São João, gelegen op drie kilometer van het Landgoed. Het bijzondere plaatsje Lagos ligt op tien kilometer afstand. Er zijn dus veel mogelijkheden. Op dag zes brengen we je terug naar de luchthaven in Faro.

Dit alles voor een prijs vanaf € 695,

Ps. Je kunt ook zelf een auto huren, dan brengen wij € 100, - in mindering op de totaalsom.

Vluchtadvies: Ryanair en Transavia je vliegen beiden naar Faro.

Voor meer informatie over vakantie in Portugal, bezoek:  bijzonder Portugal