Algarve Paardners

Voel goede vakanties

6-daagse Feel Good vakantie: persoonlijke ontwikkeling wanneer je vakantie viert

 

Geen ver van alles en iedereen

Je hoofd leeg maken

Je wil aandacht voor jezelf

Je wil dat alles in deze vakantie gemakkelijk en verzorgd is.

De Feel Good vakantie is standaard 6 dagen, langer verblijf is echter ook mogelijk! Vul het contactformulier in voor meer informatie.

 
 
mooi.jpg

Paardenmiddel

Als je kiest voor dit  paardenmiddel  kies je voor rust in je hoofd en lijf. Lekker in de natuur zijn, licht en warmte om je heen. Veel dieren in je omgeving, honden, paarden, muildier en veel ezels. Je bent op zoek naar iets anders, liefst kleinschalig, zeg maar beetje kneuterig, iets persoonlijks, waar je wordt gezien en gehoord, waar jij er toe doet. Je wil geen raad aanhoren in een spreekkamertje. Je zoekt iets anders, je bent nieuwsgierig en zoekt een uitdaging, beetje uit de verpakking. Je wil je bezinnen, soort van retraite. Het mag ook een beetje vakantiefeer en gezellig zijn.


Coachen met paarden (of ezels / muildier)

De paarden zijn zeer sensitief en weten jouw reactie van dat moment feilloos aan. Zij gaan je helpen antwoord te vinden op je vraag. Daar kun je van op aan. Je zult verrassende nieuwe dingen ontdekken over jezelf. Voor de vakantiesfeer  maak je een keuze uit het aanbod mooie wandelingen met Inge als privé gids, paardrijden, een koetsentocht met Nell maken, of bezoek de mooie plekjes van de Algarve per auto. Wij gaan graag met je mee op ontdekkingstocht.

bloesem.jpg

dolfijnen.jpg

Er op uit!

Strand, uit eten gaan, een dolfijnen-boottocht van een fijne massage zijn ook mogelijkheden.

This alles Maakt DAT je  los bent  van je "Eigen" leven thuis. Jezelf in een verre vlucht in je leven. Hoe je er in staat en hoe je verder wilt. De stilte, de dieren en het natuurlijk wij van Paardners vertrouwen jou graag in dit proces. Als je na 6 dagen weer vertrekt heb je meer overzicht over je leven en weet je wat richting je op wil. Heb je meer een steuntje in de rug nodig dan kunnen we je dat ook doen als je al thuis bent gebogen. Deze 'nazorg' is een optie.

 

 

Hoe kan zo'n 6 daagse Feel Good vakantie eruit zien:

Aankomst Faro: wij halen je naar en rijden naar het landgoed van DonkEyMOTION. Daar kom je in een comfortabel appartement. De dag van aankomst is er een welkomstlunch van -diner. We maken een globale planning voor het  coachen  en de  vakantiefeer in de juiste balans te krijgen. De coachingsessie met de dieren is de rode draad die het hele verblijf is. Naast het coachen zijn er ooit twee activiteiten inbegrepen, wandelen met Inge als gidsdeur de natuur, rijden op een mentocht met Nell, sightseeing met de 4 x 4 pick-up ontmoet Nell van Inge. Zo maak je kennis met de prachtigste plekjes van de Algarve. Naar het strand van lekker eten in het dorp Barão São João op 3 km van in Lagos 10 km afstand. Wij brengen uw kennis graag mee naar meeellen je. Er is heel veel mogelijk. Op dag 6 brengen we je naar de luchthaven in Faro.

Dit alles voor een prijs vanaf € 695,

ps je kunt ook zelf een auto huren, dan brengen wij 100, - in mindering op de totaalsom.

Vluchtadvies: Ryanair van Transavia naar Faro.

Gemakkelijk vluchten zoeken en vergelijken:  googleflights

Voor meer informatie over vakantie in Portugal bezoek:  bijzonder Portugal