cropped-20140913_173406 (1).jpg

Activiteiten

Stel je eigen vakantieprogramma samen.

  • Coaching met paarden als partner. Laat je spiegelen door deze stoere en sensitieve dieren
  •  Introductiecursus 'Ont-moet het paard voor volwassenen'. Maak op een speelse en veilige manier kennis met de wereld rondom het paard
  • Koetsentocht met Nell kriskras door de natuur met 2 sterke paarden. Ook uit te breiden met  een heerlijke picknick!
  • Paardrijden: rij met Nell samen door het prachtige landschap van de Algarve. Het is een avontuurlijke rit, dus alleen geschikt voor de ervaren ruiter!

 

 

 
contactruud.jpg

Paarden als partner

"Zo verhelderend, dit raakt mij zo, dat had ik niet verwacht. Nooit gedacht dat een paard mij zo duidelijk spiegelt. Het geeft mij echt inzicht in wat mijn gedrag bij de ander teweeg brengt. Veel inzichten gekregen."

paardrijden-in-de-Algarve-230x300-230x300.jpg

Feel Good vakanties

 
 

"Heerlijk appartement, zorgeloos, alles is geregeld, gezonde en lieve paarden en gezellige ezels. Heerlijk wakker worden en dan al die dieren zien en horen vanaf mijn luie stoel.

Nell zorgt voor rust en past de routes aan naar mijn ervaring en verlangen. Prachtige ritten door een mooie natuur, voor wie geen heuvels gewend is, is het genieten van de uitzichten vanaf een paardenrug. De ritten zijn precies op mijn wens afgestemd. Goede zadels. Heerlijke afwisseling van het programma, paardrijden, lekker luieren aan zee en heerlijk uit eten in de plaatselijke restaurants. Er is een flexibel programma, je kan op elke dag van de week aankomen."

samenoppad - kopie.JPG

Basis introductiecursus

 

"Wist niet dat ik in zo’n korte tijd vertrouwd zou worden met paarden. Heb veel over het wezen paard geleerd en over mijzelf. Had dit nooit gedacht dat ik mij zo snel vertrouwd zou voelen met het paard en dat ik vol vertrouwen op zijn rug durfde te stappen. Hiervan heb ik als meisje al gedroomd. Super mooie omgeving, rustige paarden, fijne begeleiding. Ik voelde veel vertrouwen."